Find det rette match med online dating

22 december 2020
Astrid Pedersen

Når et forhold går i stykker, vil man nok ikke som det første styrte ud og begynde at date på ny. Der går gerne et stykke tid, hvor man skal give sig selv lov til at hele på behørig vis. Og når tiden er inde, står diverse dating tjenester på spring for at give dig de bedste datingoplevelser, som 100% matcher dine ønsker og præferencer.

Online dating – hvad er det?

Måske har du været i fast forhold så længe at du aldrig før har prøvet online dating tjenester. Inden for de seneste ti år er markedet for dating websites og apps formelig eksploderet – og tjenesterne er blevet langt mere avancerede og nøjagtige i forhold til match making end de tidligere har været.

Online dating repræsenterer med andre ord andet og mere end blot en form for digitale kontakt annoncer. Med online dating har du selv langt bedre føling med de kandidater, du bliver præsenteret for. Og så får du samtidig mulighed for at lære dig selv bedre at kende gennem det feedback du får på din profil.

Hvordan vælger jeg den rette online datingtjeneste?

Udvalget af dating websites og dating apps er som nævnt temmelig omfattende, og kan virke en kende uoverskueligt. Når du skal vælge dating tjeneste er det således vigtigt at du gør dig klart hvad det er du ønsker.

Er det en enkelt fysisk og intim oplevelse i form af en one night stand, eller er det et spirituelt og intellektuelt partner skab med en ligesindet? Skal din partner have nogenlunde samme alder som dig – eller er det mere vigtigt at han eller hun deler dine interesser? Og er det vigtigt at din nye partner har samme uddannelse niveau – eller tæller det højere at I er hinandens soul mates?

Du kan finde en guide til dating apps hos Dating Pilot.