Om du så er single med en større eller mindre udskiftning af partnere, i et fast forhold eller af anden konstellation nyder intimt samvær med andre mennesker, der inkluderer den seksuelle akt, så har du måske lejlighedsvis – eller endda ofte – overvejet sex spil til par, hvor “par” i denne sammenhæng kan betyde mange sammensætninger.

At benytte sexspil til par kan afstedkommes af mange forskellige årsager, hvilket blandt andet kan bero på nysgerrigheden efter at afsøge markedet for, hvad “sexspil til par” egentlig inkluderer, hvilke former for spil, der findes, eller slet og ret som et supplement eller en uundværlig del af ens sexliv.

Man kan opfinde sine egne personlige sexspil, der knytter sig til ens individuelle fantasier og udfoldelser på lagenet – og andre steder – så man ved, at man har at gøre med at spil, der knytter sig til ens personlige måde at blive pirret og tændt på.

Måske vil man prøve det mere klassiske sexspil, der blandt andet kan knytte sig til terningspil, hvor man med to terninger har udskiftet de vanlige “øjne” med opfordringer på den ene (ofte sekssidet) terning, mens der er anført tegninger af kropsdele på den anden – og så er der ellers bare med at kaste terningerne. 

Der findes også andre afarter af sexspil, der blandt andet tæller brætspil, nogle, der er inspireret af bondage-miljøet, og atter andre, der knytter sig til spillekort – og meget, meget andet.

Sexspil kan også bruges som en overgang til mere eksperimenterende former for sex, hvor sexspillet bliver den behagelige gråzone, hvor man udforsker, hvad man ellers er til af seksuelle variationer, der kan fungere som inspiration og (ukendt) vejledning til, hvad man er til af sex.

Vi opfordrer til, at man prøver sig frem og sorterer i forskellige former for sexspil, til man finder noget, der egner sig til en. Man kan jo altid købe mere end et…